Information

Denne side opfylder Åskolens lovpligtige oplysninger om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelsen.

Værdigrundlag

Åskolens værdier består af fire søjler: Glæde, læring, fællesskab og motivation. Åskolens værdigrundlag

Tilsynsrapport

Undervisningsministeriets tilsynsrapport for skoleåret 2022/23 (pdf).

Vedtægter

Vedtægter for den selvejende og kombinerede undervisningsinstitution Åskolen – Friskolen i Hørning og Efterskolen Ådalen.
Åskolens vedtægter (pdf)

Antimobbestrategi

Det er et fælles ansvar for lærere, pædagoger, forældre, børn og skoleledelse at arbejde bevidst for, at ingen bliver mobbet og at skolen er et rart sted at være. Åskolens Antimobbestrategi

Bestyrelse

Åskolen og Efterskolen Ådalen har en fælles bestyrelse, der består af syv medlemmer. Åskolens bestyrelse

Evaluering

På Åskolen er evaluering et pædagogisk redskab for udvikling. Vi evaluerer for at blive klogere på vores praksis og for at skabe positive forandringer. Åskolens Evalueringskultur

Konklusion på Undervisningsministeriets tilsynsrapport for skoleåret 2022/23

“Åskolen er et meget spændende projekt, hvor man har valgt at bygge en skole langsomt op fra bunden, og hvor man har haft mulighed for bogstaveligt talt at bygge en ny skole omkring de elever og medarbejdere, der efterhånden er kommet til skolen.(…) det er efter min mening lykkedes alle gode kræfter på skolen i fællesskab at lave en utrolig kreativ og spændende skole.”
Se hele Undervisningsministeriets tilsynserklæring for skoleåret 2022-23 (pdf)