Sponsorer i Byparken

Omkring Åskolen har Åskolen etableret Byparken. Den populære 10 kilometerlange Hørningsti går gennem Byparken, og parken har derfor et naturligt flow af mange besøgende hver dag.

Borde-bænkesæt ved udekøkkenet i Byparken.

Byparken og særligt området med udekøkken, væksthus og bålhytte er et naturligt møde- og stoppested på gå-turen langs Hørning-stien. Her kan man mødes med sine venner, hygge sig og måske lave mad i udekøkken og bålhytte.

Åskolen har været så heldig at få en økonomisk håndsrækning til nogle af skolens projekter til gavn for borgere i Hørning.

Frugtlund i Byparken

Frugtlund i Byparken i Hørning ved Åskolen
Frugttræerne og buskene er nyplantede, men vil med tiden byde forbipasserende på frugt og bær.

En frugtlund, som på sigt kan blive til glæde og gavn for alle i Hørning, er plantet i Byparken. Frugtlunden er støttet med “Udlodningsmidler til Friluftsliv” af Friluftsrådet. Du finder frugtlunden ved Hørningstien tæt på Åskolen. Kom forbi og se den nye frugtlund. Træerne er endnu meget unge, men med lidt held kan du og vi allerede høste frugter og bær i sensommeren.

Udekøkken og væksthus

Bålhytte i Byparken
Bålhytte og udekøkken i Byparken.

Nordea-fonden støtter initiativer, der kommer mange til gavn i samfundet. Og fonden synes så godt om fællesskabs-tanken bag udekøkkenet og væksthuset, at den støtter projektet med 53.000 kroner.

Væksthus

Væksthuset bruges i Åskolens undervisning og fritid

Auras lokalværdipulje har valgt at støtte væksthuset med 10.000 kroner.