Åskolen søger viceskoleleder

Ledige stillinger Åskolen - Friskolen i Hørning

Åskolen – Friskolen i Hørning søger en engageret viceskoleleder med evner for det administrative. Stillingen er en fast stilling på fuld tid og indeholder cirka 50 procents undervisning. Ledelsesdelen er primært af administrativ art med særlig fokus på tjenestetid, vikardækning, budgetopfølgning samt koordinering af AKT-arbejde.

Vi søger en viceskoleleder der

• har flair for det økonomiske og budgetmæssige i skolehverdagen
  • står inde for friskoletanken og Åskolens værdier
  • er optaget af skoleudvikling generelt
  • strukturerer, fastholder og afslutter opgaver i en travl hverdag
  • er fagligt dygtig, ambitiøs, engageret og kan arbejde selvstændigt med opgaver og projekter
  • har relevant baggrund for at varetage undervisning på flere klassetrin (gerne i matematik og naturfagene)
  • vil indgå i et tæt samarbejde med skoleleder, SFO-leder og den øvrige medarbejdergruppe
  • har et positivt livssyn og er glad for arbejdet med børn

Åskolen tilbyder:

• en spændende og alsidig arbejdsplads med stor arbejdsglæde
  • en engageret personalegruppe, der arbejder dedikeret for skolen, eleverne og forældrene
  • en skole der fortsat er under udvikling, og hvor der derfor er god mulighed for at være med til at forme fremtiden
  • en levende friskole med masser af kreativitet, udeliv, leg og musik

Yderligere oplysninger

For spørgsmål eller uddybende information, så kontakt Skoleleder Ditte-Marie Thejsen på telefon: 50493046 eller skriv en mail til aaskolen@aaskolen.dk

Ansøgningsfrist og ansættelsesvilkår

Skriftlig ansøgning og relevante bilag sendes som én samlet pdf til aaskolen@aaskolen.dk senest onsdag den 12. juni 2024 klokken 12.

Stillingen er fuld tid med ansættelse per 1. august 2024. Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst.

Fakta om Åskolen

I skoleåret 2024/25 får cirka 165 friskolebørn deres daglige skolegang på Åskolen fordelt på børnehaveklasse, 1., 2., 3., 4., 5., 6. og en kombineret 7.-8. klasse. Åskolen ringede med skoleklokken første gang i august 2017, og skolen vokser nedefra hvert år med en ny børnehaveklasse. Skolen når sin endelige størrelse i august 2026 med cirka 220 skolebørn fra børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Åskolen tilbyder SFO til de yngste børn fra børnehaveklasse– 3. klasse. Cirka 25 lærere, pædagoger, pædagogiske medarbejdere og teknisk-administrativt personale arbejder på Åskolen, og personalegruppen vokser i takt med at skolen bliver større. Åskolen har kostordning.

Åskolen har gode ude- og inde-faciliteter og en nybygget hovedbygning fra 2022.

Åskolen samarbejder med Efterskolen Ådalen som en del af en kombineret fri- og efterskole.

Åskolens værdigrundlag.